21. MeĆ°unarodni U-19 turnir, Trofej Turopolja Alpas kup 2019.

Ponedjeljak, 29.07.2019.
Pregledano 2783 puta
Foto galerija
Foto galerija
21. MeĆ°unarodni U-19 turnir, Trofej Turopolja Alpas kup 2019.
21. MEƐUNARODNI JUNIORSKI TURNIR „Trofej Turopolja Alpas kup 2019.“


Gradski stadion Velika Gorica i SRC Udarnik, 08-10. kolovoza 2019. godine                                 

MeĆ°unarodni juniorski turnir „Trofej Turopolja  Alpas kup“ ulazi u svoje 21. izdanje i zasigurno je postigao status jednog od uglednijih u ovom dijelu regije za ovu kategoriju igraĆØa te se redovito nalazi u programu znaĆØajnih meĆ°unarodnih športskih priredbi grada i županije. Pravo nastupa na turniru imaju igraĆØi roĆ°eni 2001. godine i mlaĆ°i.


Na ovogodišnjem turniru sudjeluju ponajbolji klubovi Hrvatske, Slovenije i MaĆ°arske u ovoj kategoriji dok Ʀe „domaƦe boje“ braniti momĆØad HNK Gorice:

Illes A. Haladas Kft, Szombathely

NK Bravo, Ljubljana

NK Koper

NK Drava Dakinda, Ptuj

GNK Dinamo

NK Slaven Belupo

NK Lokomotiva

NK Inter ZaprešiƦ

HNK Gorica

Ovogodišnji turnir održati Ʀe se od 08-10.08. na terenima Gradskog stadiona i SC Udarnik u Kurilovcu a turnir otvaraju prošlogodišnji pobjednik, Inter ZaprešiƦ i domaƦa Gorica utakmicom koja je na rasporedu u ĆØetvrtak od 17:30 sati. U ĆØetvrtak se još igraju utakmice Dinamo-Koper od 18:00 i Lokomotiva i Bravo Ljubljana od 19:00 sati a sve tri utakmice igraju se na Gradskom stadionu.


Turnir se nastavlja utakmicama po skupinama u petak od 10:30 sati izmeĆ°u Lokomotive i Slaven Belupa na SC Udarnik a u petak je na rasporedu i pet ostalih utakmica po skupinama. Turnir završava u subotu polufinalnim utakmicama od 10:00 sati i finalnim od 16:30 i 18:00 sati a utakmice se igraju na Gradskom stadionu a ukupno Ʀe se u tri dana turnira odigrati 13 utakmica.


Pokrovitelji ovogodišnjeg turnira jesu Hrvatski nogometni savez, grad Velika Gorica, Zajednica športskih udruga Velike Gorice, ZagrebaĆØka županija, Nogometni savez ZagrebaĆØke županije, Cetina i Alpas a medijski pokrovitelji su City Radio, Cityportal i VG danas.


Pozivamo sve ljubitelje i prijatelje nogometa da doĆ°u na utakmice i uživaju u nogometu buduƦih zvijezda.