Najmlaði u meðunarodnom programu

Nedjelja, 11.06.2017.
Pregledano 3829 puta
Foto galerija
Foto galerija
Najmlaði u meðunarodnom programu
MEÐUNARODNI  TURNIR U MAÐARSKOJ

LURKO SOMMERCUP  U9 i U11, 10-11.06.2017., Szombathely
Dvije momèadi Gorice sudjelovale su na Meðunarodnom turniru mlaðih kategorija Lurko Sommercup u Szombathelyu u Maðarskoj, u konkurenciji klubova iz Austrije, Èeške, Slovaèke, Slovenije i Maðarske.


Momèad U11 Gorice (igraèi roðeni 2006.) pod vodstvom trenera Tomice Kvakana osvojila je 3. mjesto u konkurenciji 16 klubova sa rezultatima u skupini: Gorica-Videoton FC 1:1, Gorica-Sturm Graz 1:1 i Gorica-Ikarus Budapest 1:1. Ovim rezultatima momèad se plasirala u èetvrtfinale gdje su naši igraèi igrali protiv Ferencvarosa 1:1 i nakon deveteraca dobili utakmicu 2:0 te se plasirali u polufinale gdje su poraženi od Fonix Gold FC rezultatom 3:0. U utakmici za treæe mjesto naša je momèad bila bolja od Illes AKA Haladas rezultatom 1:0.


Momèad U9 odigrala je 8 utakmica u konkurenciji 20 klubova sa rezultatima u skupini: Gorica-TSV Hartberg (A) 0:3, Gorica-Nagykanisza ULE 0:0, Gorica-SC Sopron 2:1 i Gorica-Videoton FC 0:1 i plasirali su se u 1/16 gdje su poraženi od Ferencvarosa 0:4 te su igrali u skupini za razigravanje: Gorica-FC Petrzalka 0:0 (2:0 na penale), Gorica-FK Nove Zamky 1:3 i Gorica-Sopron 3:0. Naša je momèad u konkurenciji 20 klubova završila na 11.mjestu.


Na put su išli igraèi U11 - Strniæ Patrik, Blaževiæ Gabrijel, Modlic Franko, Dukiæ Lovro, Josiæ Zvonimir, Krišto Lovro, Ferenèek Leon, Hemen Vito, Ražov Dominik, Kuèiš Stjepan, Martinaj Dreni i Karabatiæ Luka i U10 - Jug Marko, Houdek Ivan, Gruja Petar, Grubišiæ Fran, Dukiæ Fran, Fištrek Lovro, Preložiæek Ivan, Krznar Ivan, Krajcar, Tomislav, Herak Niko, Marloviæ Luka, Blaževiæ Mihael i Tadiæ Nikola i treneri Debijaði Dejan, Kvakan Tomica Biljan Marko kao voða puta.


Roditelji su oba dana turnira nazoèili u velikom broju i bili su velika podrška svojoj djeci na što im upuæujemo iskrene èestitke.Turnir je bio vrlo dobro organiziran i sve je funkcioniralo odlièno, od prihvata i smještaja do prehrane i satnice turnira. Domaæini gostoljubivi na svakom koraku i vjerujemo da æemo i slijedeæe godine biti na turniru, za što nam je domaæin veæ i uputio poziv. Po povratku u Veliku Goricu veseli i razdragani najmlaði nogometaši s pjesmom su proslavili dobre rezultate, ugodni boravak i završetak još jednog druženja u Maðarskoj.